Maklumat berkaitan teknologi maklumat,perisian komputer,microsoft office,tips-tips berkaitan komputer,enjin carian dan sebagainya.

Selasa, 2 November 2010

segulung ijazah teknologi maklumat dan komunikasi

Tiba-tiba pada satu petang terserempak dengan seorang rakan dan singgah minum di kedai berdekatan dengan masjid..

Bro lama tak jumpa…,

yup. Awak tak pernah jumpa member kita yang sama-sama belajar IT.Alah si “Along”

Jarang-jarang bro.

Awak tahu tak facebooknya…?.

Bro, dia mana ada facebook.

Ha, Tak kan takda kot. Kalau cam tu bagi url blognya plak.

Aduh, bro. Facebook dia takda, blog lagi lah.

Kalau macam tu bagi plak emailnya.

Email ada bro, sebab belajar kan. Tapi emmm…kalau bro nak hantar email alamat tahun depan baru dibaca.Maklum saja dah habis belajar…




Eh.., macam nak hubungi dia ..ahh…

Facebook dia tak da, blogpun tak da, website lagi la takda, email ada la tapi ..faham-faham la dah habis belajar…


Tapi, kalau nak cepat dia ada handset…., tu gambar kat bawa :



 MODEL: BLACKBERRY BOLD 2 ( 9700 )
PRICE: RM1800 ( NO NEGO )
WARRANTY: 1 YEARS WARRANTY
FULL SET INBOX

Inipun teknologi maklumat dan komunikasi juga ni (sambil senyum)…..


“Gua ada handset jak ni ….inipun teknologi maklumat dan komunikasi gak…”

Segulung Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat dan Komunikasi Dengan Kepujian.Tersimpan di dalam kaca sebagai tatapan tapi ilmu yang diperolehi selama 4 tahun terbiar ….


Kurang-kurangpun ada facebook senangkan, “advance” sikit buat la blog, lagi “advance” buat la website dan lagi……lama-lama ilmu yang dipelajari tidak hilang begitu sahaja.

3 ulasan:

  1. erk..lu cari gua ker?gua xder facibook..blog jerk gua de..tuh kira komunikasi kan..heheeh

    BalasPadam
  2. tak per.. FB, Tweeter, Blog.. public phone masih ada.. huuhgh

    BalasPadam
  3. hahaha..itupun teknologi gak kan...gua lama dah nak aktif blog ni tapi skarang ni baru terfikir bila lagi kot.

    BalasPadam