Maklumat berkaitan teknologi maklumat,perisian komputer,microsoft office,tips-tips berkaitan komputer,enjin carian dan sebagainya.

Jumaat, 30 Disember 2011

Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis

Dikongsi untuk pengetahuan semua.

Assalamualaikum semua
Yuhuu , ape kabar korang ?
Hopefully semuanya sehad2 belaka ok (n_n).
1st of all miss mintak maaf atas pembatalan GA tu ok sebab miss ade masalah kalau nak pos hadiah.
So miss buat contest baru dan hadiahnya lagi masyukkk !

Syarat nak sertai CONTEST ni , sangatla mudah !:

1. Ade blog dan warganegara MALAYSIA.
2. TAK PERLU TAG sesiapa *miss tahu korang semua malaskan nak tag2 ni. Samela kita huhu

*amacam senang je syaratnye kan ? Ok lepas tu baca cara2 nye pulak ok.

Cara menyertai :

1. Follow blog Miss Lovouis ni. Untuk mudahkan korang tahu perkembangan terkini contest ni , penambahan hadiah dan jugak untuk tahu korang adelah pemenang nye . huhu (n_n) "WAJIB , nak menang kan ??"


2. Buat semua dibawah "WAJIB"
- entry bertajuk : ' Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis '
- copy and paste banner contest bawah ni kat blog korang . Link tu JANGAN LUPA.
- publish dan hantarkan link entry korang kat ruang komen ni ok. Sesiapa yang hantar link blog sahaja TANPA entry akan ditolak serta-merta. So link biar benar ok.



http://lovoiustory.blogspot.com/


3. Tempekkan Banner Blog miss kat sidebar korang yg comel tu k. Boleh letak salah satu banner.
*kalau dua2 lagi bagus . (^_^) "TAK WAJIB , wajib bagi mereka yang nak dapat referral tertinggi je."











4. Buat sticky post tentang contest ni kalau tahu buat ok. "TAK WAJIB bagi yang tak tahu."

HADIAH-HADIAH yang menarik menanti korang :
Hadiah2nya kat sini , sini dan sini.
cool tak ?? huhu.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
V

The MOST Fabulous Blog FIRST-

RM 50.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog) + Entry khas untuk blog korang + Sticky post blog korang selama 3 hari
SECOND -


RM 20.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog)

THIRD -

RM 10.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog)

The TOP Refferal -

RM 5.00 *cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / blog).

Cool kan hadiahnyer ?? JOM JOIN . SENANG je kalau nak menang .
Baca dibawah ni.


Cara pemilihan PEMENANG:

Semua pemenang akan dipilih sendiri oleh Miss Lovouis berdasarkan :

1. Blog KEMAS
2. Entry yang menarik .
3. Design blog yang memukau kalbu *ececeh berjiwang sikit.

DUE date : 6 JUNE 2012 / 06.06.12
Cantikkan tarikh tu , huhu. JOM JOIN ramai2.

*psst : Tarikh tamat lambat lagi , sooo korang semua boleh cantik2kan + FABULOUS kan blog korang ok (n_n)v Peace.

Oh ya , miss tengah berusaha nak tambah hadiah tanpa sponsor lain ni .
Mintak korang semua tolong support miss ok.
Kliklah iklan2 yang ade kat pelusuk blog ni.
InshaAllah kalau rezeki murah dan bertambah , hadiah jugak akan semakin
FABULOUS !
________________________________________
♥ Semoga Miss Lovouis dapat jadi seorang blogger dan chupper yang berjaya. Amin ♥
________________________________________
Cool right.? Check it out~

….

2 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Salam , hype contest da tamat .
    THANX 4 join my contest . .
    Checked ur contestant .
    Nice blog !
    GOOD LUCK ^__^

    BalasPadam