Maklumat berkaitan teknologi maklumat,perisian komputer,microsoft office,tips-tips berkaitan komputer,enjin carian dan sebagainya.

Ahad, 17 Oktober 2010

Wajah Tak Berubah Badan Berubah

Ini ialah perisian percuma bagi menukar badan tetapi wajah yang sama.Dengan sekali klik badan akan diubah tetapi tidak mengubah wajahnya.

Perisian ini sebenarnya menukar fail format MS Word,MS Power Point dan Excell.Apa yang menariknya disini fail MS Power Point boleh ditukar kepada flash.Semua MS Office disokong dengan menggunakan perisian ini termasuk 2007.Paling menarik ia percuma.Anda boleh mencuba menggunakan perisian ini dengan melayari……


Selamat Mencuba.

10 ulasan:

  1. gud. nak jadi incredible hulk

    BalasPadam
  2. Nice blog i have one suggestion for your blog, put one ShoutMix gadget to become to know how visit your blog. you can get this gadget from my blog too just visit and get the gadget free install it with in 2 mint and enjoy to see the visitor who really visit and say something to you.

    BalasPadam
  3. artikel yg menarik,terima kasih kerana BERKONGSI

    BalasPadam
  4. Bro, tu MS Office to PDF converter laaa... bukan convert to flash...

    BalasPadam
  5. Hafiz awak tak cuba convert MS Power Point ke flash guna software yg sama...kalau dah cuba bagi tau saya kalu tak bleh...:)..

    Bleh bro dah cuba.

    BalasPadam
  6. bro.. trial version ke full version software ni

    BalasPadam
  7. emmm...meaning kalau kita buat presentation boleh keluar sebutir-sebutir cam keje kita lah ye? wah bagus neh!

    BalasPadam
  8. ehm...legenda awk cuba muaturun, saya cuma guna yg online stakat ni tak lagi guna yg dimuaturun.

    BalasPadam