Maklumat berkaitan teknologi maklumat,perisian komputer,microsoft office,tips-tips berkaitan komputer,enjin carian dan sebagainya.

Selasa, 23 November 2010

Menilai Harga Blog Anda





Lama sungguh blog ni tiada intri baru hari ni bernafas lega sikit bolehlah menconteng di blog ni.Hitung punya hitung hampir 14 hari tak diupdated hahaha.Biasa hujung tahun semua macam cacing kepanasan aktiviti sana sini, kerja sana sini, main sana sini dan macam-macam sana sini.Hari ni cuba anda lihat nilai blog anda.Ini harga blog eracyberteknologi.Wa kalau betul bagus ni.






eracyberteknologi.blogspot.com bernilai $221,426.4

Nilai blog
$221,426.4
Paparan Harian
300
Pelawat Harian
300


Bilangan Muka Surat
13
Link Luaran
-

Kalu betul kaya kita ….dengan nilai RM221.426.4 itu kalau RM kalau Dollar fuyooo….
Saya belanja korang makan hahaha….

Kalau saya tak silap ada yang buat perniagaan jual nama domain dalam internet ni.Perniagaan seumpamanya memang berbaloi kalau dilakukan dengan berfokus.Lebih-lebih lagi adakalanya mencecah jutaan ringgit.Tapi kena fokus la bak kata Suthan M (hihihi…..).Jual domain ni kalau kena macam kena loteri gak la sekali dapat lumayan tapi kadang kena sabar jadi kalau ada yang berminat cari la di internet sumber-sumbernya.Pastikan juga yang original tak merapu maklum sajalah di internet ni kita kena hati-hati sikit nanti kena habis ribu-ribu malah ada yang kena juta-juta…..



Hiduplah dalam kesedarhanaan kerana itu lebih baik daripada hidup dalam kemewahan tapi hutang keliling pinggan.Bersyukurlah rezeki yang diberi jangan silap langkah sehingga menjadi……(faham-faham sendiri). 


3 ulasan:

  1. setuju tuh..cukup setakat yang mampu kita ada.lau tak mampu bawa takyah lar tamak.

    BalasPadam
  2. masih baru and tak phm pon dengan sume ni =__=

    BalasPadam
  3. betul kata biskut ....jgn terlalu tamak sehingga sanggup tipah tertipu...serius dalam gurau.

    una : lama2 fhm gak tu memang mula2..sebulan dua bulan fhm lah tu kan....

    BalasPadam