Maklumat berkaitan teknologi maklumat,perisian komputer,microsoft office,tips-tips berkaitan komputer,enjin carian dan sebagainya.

Ahad, 28 November 2010

Zip Multiple Files Online For FREE



Zip fail anda secara online.Mudah di http://www.zipmyfiles.net . Mudah je tu kan choose fail pilih la fail yang banyak-banyak nak dizipkan sekejap je tu.Lepas tu enter kod yang diberi.Kemudian klik la tu zip now.

Perisian online ni gunanya adalah untuk menjimatkan ruang di komputer anda la kan sebab kalau terlalu berat fail dah banyak install program itu program ini nak loading pun lama tu…..

Jadi kalau ada yang online dan tak perlu untuk install di komputer cuba-cuba la kan kalau rasa-rasanya baik gunakan la kalau tak sesuai tak payah la.Hati-hati juga la lihat-lihat mana la tau palsu hahaha....macam-macam sekarang ni.


1 ulasan:

  1. o0ohh gua x thu lak leh wat zip mlalui online..bgus nie..leh gua try..guna offline n online pun boleh..tq tq

    BalasPadam