Maklumat berkaitan teknologi maklumat,perisian komputer,microsoft office,tips-tips berkaitan komputer,enjin carian dan sebagainya.

Isnin, 26 Mac 2012

Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat



Sayapun nak join :-) hihihi

Ini adalah segmen pertama dari aku si jebat (harap dapat sambutan)
tujuan aku si jebat cuma nak tambahkan kenalan+promote blog seterusnya (tingkatkan trafik)
dan yang penting sekali ialah untuk mengeratkan silaturrahim sesama blogger :)

betul-betu...

Cara Nak Join ...

> LETAK HEADER SENGAL "AKU SI JEBAT" KAT ENTRI KORANG (linkkan ke sini)
> BUAT ENTRI RINGKAS. Tajuk: "Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"
> SIAP? Tinggalkan Link entri korang kat kotak blog aku sijebat.

Tarikh Tutup :
(01/04/2012 - 31/05/2012)
tarikh tutup 31/03/2012) jam 11:59 mlm.

19 ulasan:

  1. singgah dari segmen yang same..salam kenal...

    BalasPadam
  2. dtg jenguk2 ,,dari segmen yg same,, follow u done

    BalasPadam
  3. hye...
    dr segmen sme ^_^
    done follow

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  4. aslmkum...dari segmen yg sama..salam kenal *__*

    BalasPadam
  5. singgah n follow sini`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  6. slAM KNAL KENAL..DARI EGMEN YG SME..

    BalasPadam
  7. Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yg same..:))

    BalasPadam
  9. yana singgah sini. jom terjah blog yana pulak.
    http://cherieteralala.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  10. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    happy blogwalking yea...jom sama-sama sharing n caring

    BalasPadam
  11. salam..
    datang dari segmen yang sama sy follow cni...

    jemput kunjungi:-
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  12. singgah dari segment yang sama ;)

    latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/see-through-3d-desktop.html

    BalasPadam
  13. muzik latar blog ni best, apa tajuk dia? ke compose sendiri? ahaha layan plak

    BalasPadam
  14. singgah dr segmen yg sama...meh singgah blog sy :)

    http://belogdaku.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html#axzz1qSnvpLWO

    BalasPadam
  15. N.A.S : "Looking for a Sign" .....:-)

    BalasPadam
  16. salam ziarah sini jugak :)

    BalasPadam
  17. singgah dari segmen jebat . salam kenal . feel free to visit me back okay :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    follow here ^^

    BalasPadam